Üretim

  • Alüminyum Baklava ve Tatlı Tepsileri
  • Unlu Mamülleri Tepsileri (Ekmek, Poğaça, Kek, Sandviç, Hamburger vb.)
  • Pizza Tepsileri
  • Künefe Tepsileri
  • Pasta Tepsileri
  • Kek Kalıpları
  • Sütlü Tatlı Tepsileri
  • Tek Kullanımlık Tepsiler
  • Alüminyum Promosyon Tepsileri
  • Alüminyum Askeri Matara
  • Alüminyum Yemek Tepsileri


Üretim
TAVA VE TEPSİLERİN KULLANIMI VE TEMİZLENMESİ

- Fırından çıkan tava ve tepsileri yağlı bir bezle silebilirsiniz. Mümkün olduğunca tava yıkamaktan kaçının.

- Tavaları yıkadıktan sonra (Yıkamak gerekirse) mutlaka kurutun.

- Kuruduktan sonra tavaları dik koyun, tavaları nemli depolama alanlarından uzak tutun. En iyi depolama alanları kuru, sıcak depolama alanlarıdır.

- Kaplama yapılmış tavaları çizebilecek metal mutfak eşyaları veya başka nesneler kullanmayın, derin çizikler yüzey korozyonuna neden olabilir.

-Endüstriyel tavalar PH nötr ürünlerle yıkanabilir.(Sadece Gerekli olduğunda) Asidik temizleyeciler, alkali deterjanlar veya aşındırıcı süngerler kullanmayın. Otomatik bulaşık makinelerinde yıkamayın